7,227 Posts

Prebendarski vrtovi, shopping centar do Kaptol centra, crkvena investicija nakon što je Zagorec zbrisao. Početak, odnosno nastavak preobražaja Kaptola pod Bozanićevom palicom.
Arhitekt: Goran Rako

To nije investicija crkve – ne treba slusati Globus i slicne komunjare koji su pisali da ce Bozanic preseliti u nekekav superluksuzni penthouse (valjda sa 20 Playboyevih zecica).ono sto nisam znao je da crkva moze investirati u nekretnine i shopping centre?
Kurija Prepošta zbora kanonika, Dom umirovljenih svećenika, zvonik sv.Franje...
ista stvar kod meneA i ovo je dobra prilika da kažem da mi je i kaptol centar odličan!
Nemoj mi reći da se po voim gužvama i uz cijenu benzina 10kn voziš autom... Onda si jednostavno - lud. :lol:ista stvar kod menekay:
u kaptol centru sam barem jednom tjednom na kavi jer mi je 2 minute od faxa.
jednino im je garaža malo skupa :lol:
Kaj si blesav, pa 10 kn bu tek od slijedećeg utorka:lol: Inače, ja znam da to poskupljenje nije ništa utjecalo na hrvatski mentalitet, pa se i dalje svi voze autima. Ovdje u Beču se svi cool ljudi voze biciklom, iako meni ne treba ni to jer do posla imam čitavih 90 sekundi fuscugom. Jedini je problem kaj se u uredu moraš presvlačit iz ušvicane trenirke u odijelo. Auti su postali sranje, uncool! Ja nemam auto, a ako ovako nastave s cijenama goriva i cestarinama, neću ga kupit iz inata.Nemoj mi reći da se po voim gužvama i uz cijenu benzina 10kn voziš autom... Onda si jednostavno - lud. :lol:
hehe, vozimNemoj mi reći da se po voim gužvama i uz cijenu benzina 10kn voziš autom... Onda si jednostavno - lud. :lol: