Skyscraper City Forum banner
1 - 20 of 105 Posts

·
Master Planner
Joined
·
2,209 Posts
Ovo sto se vidi na prvom rendereru je prakticki samo pola buduceg centra, jer se vec iskopla rupa za dio izmedu tog dijela i kaptol centra pa ce ta dva centra biti prakticki spojena. Inace dizajn mi se nesvidja i boja pogotovo. takoder msilim da je prenabijen na cestu! Dok mi je kaptol centar jako ljep i dobro se uklapa u okolinu
 

·
Super Moderator
Joined
·
19,115 Posts
meni je ovaj projekt super, boja je u redu, ali mogla je biit i bolja :p
samo jedina stvar koja je ovdje loša jesu one jadne drvene kućice odmah nasuprot vrtova.
jedan buldožer bi sve rješio :happy:
 

·
Banned
Joined
·
399 Posts
projekat je zanimljiv samo me dosta podsjeca na muzej suvremene umjetnosti, bar po formi. ono sto nisam znao je da crkva moze investirati u nekretnine i shopping centre? s druge strane, iako nisam iz zg i mozda nije moja stvar, ali kako to da se sad ne javljaju udruge za zastitu zagreba i protestuju protiv ovog projekta, koji je u koliziji sa ovim idilicnim ambijentalnim kucicama u tkalcicevoj?
 

·
Bez prskanja!
Joined
·
24 Posts
Ideš, koliko dugo nisam bio gore da niti ne znam da se tamo nešto novo gradi ... sramota ... :eek:hno:

Nego, što se tiće tog shopping centra, ovako preko slika mi izgleda sve to dosta nagurano. Kaptol Centar je tamo bio "taman", a ovo sada već pomalo bode za oči. Iskače i previše "guši" onu prelijepu žutu kućicu na uglu, koja sad izgleda kao višak i možda bolje da se sruši nego da to tako ostane :eek:hno:

I da, slažem se sa DS8 Masonic, treba rušiti one kućice nasuprot Kaptol Centra, ali ne da Konzum onda tamo napravi svoj divovski dućan, već nešto kvalitetnije, ... ipak je to strogi centar

p.s. hvala na fotkama
 

·
Registered
Joined
·
61 Posts
baš sam neki dan prolazio onuda... nemam apsolutno niti jedne riječi kontra ovog projekta... naprotiv baš mi se sviđa... al mislim da bi trebalo sravnat sa zemljom one derutne kućice nasuprot centru....i napravit.... hm... bilo što jer sve je bolje od trenutnog. Možda malo prošitit na tom djelu Tkalču jer za dva shopping centra malo je premalo jednosmjerna ulica od 2 metra širine
 

·
Registered
Joined
·
2,711 Posts
Projekt mi se svidja – ali je prevelik i prekricav. Trebao je biti u boji nedaleke Gliptoteke, znaci tamniji i zagasitiji.


ono sto nisam znao je da crkva moze investirati u nekretnine i shopping centre?
To nije investicija crkve – ne treba slusati Globus i slicne komunjare koji su pisali da ce Bozanic preseliti u nekekav superluksuzni penthouse (valjda sa 20 Playboyevih zecica).

Kompleks se gradi na crkvenom zemljistu koje je dano u 99 godisnju koncesiju privatnom investitoru: prije general Zagorec, danas americka tvrtka Ungelt (koliko znam).
 

·
Sarkimetal Death
Joined
·
17,878 Posts
Nemoj mi reći da se po voim gužvama i uz cijenu benzina 10kn voziš autom... Onda si jednostavno - lud. :lol:
Kaj si blesav, pa 10 kn bu tek od slijedećeg utorka:lol: Inače, ja znam da to poskupljenje nije ništa utjecalo na hrvatski mentalitet, pa se i dalje svi voze autima. Ovdje u Beču se svi cool ljudi voze biciklom, iako meni ne treba ni to jer do posla imam čitavih 90 sekundi fuscugom. Jedini je problem kaj se u uredu moraš presvlačit iz ušvicane trenirke u odijelo. Auti su postali sranje, uncool! Ja nemam auto, a ako ovako nastave s cijenama goriva i cestarinama, neću ga kupit iz inata.
 
1 - 20 of 105 Posts
Top