100 Posts
Tak sie zastanawialem, wiadomo juz cos z jakiej firmy prawdopodobnie bedzie tilt? Bo domyslam sie ze nazwy ani tematyzacji jeszcze nie ma.
Ma być ekspansja water parku, kryty park rozrywki,hotele, muzeum karpia, browar, zaplecze gastronomiczne i techniczne. To wszystko zajmie olbrzymią przestrzeń, więc raczej 20 stref tematycznych nie będzie. A tak wgl to 150 hektarów już nie aktualne, zwiększyło się do 200.
Na szczescie zyjemy w wolnym kraju, wiec kazdy moze robic co chce. W czasie gdy Ty wznosisz sie na moralne wyzyny i udowadniasz chciwym kapitalistom swoje zasady, ja place 7 ziko i ide na ZadreRóbcie co chcecie, płacicie ile chcecie i zgadzajcie się na to co chcą, wasza sprawa. Ja mam zasady i to nie chodzi o pieniądze.
Cos w tym klimacie ale "powazniejsze", ze tak to nazwe![]()
Norfolk Adventure Park | Family days out at BeWILDerwood Norfolk
Get ready to run WILD at BeWILDerwood Norfolk, the curious treehouse adventure! A marvellous family day out full of fun, with all incloosive activities!norfolk.bewilderwood.co.uk
?
O! To jest to, mega mi sie podoba.^^ To Efterling
przeciez to o to chodzi w parku rozrywki zeby bylo jak najwiecej ludzi, najlepiej zajaranych bo wtedy latwiej pieniadze wydaja.Mógłbym dużo wymieniać, ale ogólnie chodzi mi o to, że to nie ekipa będzie problemem, ale jej "fani". Jak zobaczycie co tam się będzie działo na początku, to szybko wam się odechce odwiedzania nowej strefy
Absolutnie nic I to jest najzabawniejsze. Dla wiekszosci ludzi sa oni obojetni -ot kolejni jutuberzy. Zatwardziala krytyke uslyszysz najczesciej od sfrustrowanych ludzi na minimalnej krajowej, ktorzy widza malolatow zarabiajacych gruba kase na glupocie. Tez by chcieli miec miliony ale nie maja, wiec hejtuja zamiast robic cos pozytecznego.Mam pytanie o tą całą ekipę, bo wiele osób pisze o raku itp, co oni takiego złego robią?