127 Posts
Cała Vekoma + zadra maja zniesiony górny limit wzrostu. Usunięta była górna granica na miarkach-słupkach przy wejściu. Na stronie również jest skorygowane.
Ja byłem dorzucanyA jak jest z singlami na RC. Dorzucają kogoś obok czy zostaje miejsce puste?
Jest scenografia z monster house jak było na halloween i część z byłego monster house, są przygotowane miejsca na aktorów ale ze względu na korone ich nie ma, zwykła nudna przejażdżka wagonikiemA jeśli ten wylany beton to miejsce pod krytą chale? Mam nadzieje że nie. Był ktoś w tym nowym "Monster house"? Coś zmienili w środku?
Byłego monster attack *Jest scenografia z monster house jak było na halloween i część z byłego monster house, są przygotowane miejsca na aktorów ale ze względu na korone ich nie ma, zwykła nudna przejażdżka wagonikiem
Hm, zastanawia mnie jedna rzecz - czy tą atrakcję można zaliczać do rollercoasterów, czy po protu EL sobie tak ją nazwała
Mowa jest o coasterze, nie o roller coasterze (chyba, że to to samo?czy tą atrakcję można zaliczać do rollercoasterów, czy po protu EL sobie tak ją nazwała
A to nie jest to samo? 🤔^^ Mowa jest o coasterze, nie o roller coasterze, poza tym producent tak ją nazywa![]()
Tornado jest już czynne?Water park ze zjeżdżalniami też wczoraj ruszył.
Wczoraj ci to powiedziałem^^ Niby bez "roller" to już jakaś zabawka, ale bez kół, jak w typowym coasterze, bo i bez zamkniętej trasy (początek łączy się z końcem)
Tak to widzę.
---
Czemu nikt nie napisał, że chyba Speeda poprawili i wychodzi się z suchymi butami?
Water park ze zjeżdżalniami też wczoraj ruszył.