1,286 Posts
Dlaczego tak późno? Już i tak go kupili...Ja bym celował w 2024, nawet 2025
Dlaczego tak późno? Już i tak go kupili...Ja bym celował w 2024, nawet 2025
Coaster może być już kupiony, ale strefa wokół niego to ogromny wydatek. Nawet jeżeli zbudują go w 2023 to będzie czekał na swoją strefę tak jak CCC (uwielbiam tą nazwę xD)Dlaczego tak późno? Już i tak go kupili...
CCC dostanie swoją strefę w okrojonej wersji ale w sumie to Aqualantis też nie posiada swojej głównej restauracji, budynek stoi pusty.Coaster może być już kupiony, ale strefa wokół niego to ogromny wydatek. Nawet jeżeli zbudują go w 2023 to będzie czekał na swoją strefę tak jak CCC (uwielbiam tą nazwę xD)
dziwnie się czyta komentarz od ciebie, gdy wyjątkowo brzmi sensownie 😮Tit jest sporym RC a tak czysto marketingowo przyda się coś naj na 10 urodziny. Obstawiam 2024
PRAWIE sensownie, bo tit to cycek, ale może właśnie o to chodziło, nie wiemdziwnie się czyta komentarz od ciebie, gdy wyjątkowo brzmi sensownie 😮
Przemsań. Ludziu. Nie chcę tego słyszeć. Vikinga nawet do Rabkolandu bym nie zesłał, to był, jest i będzie złom.Kto wie, może wpadną na pomysł przesiedlić Viking RC do nowej strefy sweet valley , może Mars RC a może jeszcze jakieś atrakcje.... Fundamentów nie mają a w nowej strefie z fajną tematyzacją zyskałyby drugie życie......
I wrocil nasz standardowy RafalKto wie, może wpadną na pomysł przesiedlić Viking RC do nowej strefy sweet valley , może Mars RC a może jeszcze jakieś atrakcje.... Fundamentów nie mają a w nowej strefie z fajną tematyzacją zyskałyby drugie życie......
Może i powinni tak jak kilka lunaparkowych RC i jeszcze parę atrakcji rodem z lunaparku.Vikinga to powinni przesiedlić na złomowisko.