SkyscraperCity Forum banner

zdjecia Portu Praskiego

1594 Views 10 Replies 8 Participants Last post by  hal
stare ale jare

See less See more
10
1 - 11 of 11 Posts
pawelloo said:
stare ale jare
Sądząc po skylinie W-wy to bardzo stare ;) Ale to wtedy kiepsko wyglądało :lol:

Z góry widac że to świetne (a przede wszystkim rozległe ;)) miejsce pod inwestycje. Szkoda że jak na razie kompletnie nie wykorzystane...
See less See more
Nie trzeba nawet na skyline patrzec. Widac most Syreny w pelni formy :D i ani sladu Swietokrzyskiego ;)

A Port czeka na wiezowce minimum 160m :) Mysle ze 5 albo i 6 spokojnie by sie zmiescilo :)
fajnie by bylo jakby jakis skyscraper stanal na tym pirsie. dobre porownanie tutturu!!
AGC said:
fajnie by bylo jakby jakis skyscraper stanal na tym pirsie. dobre porownanie tutturu!!
Warszawskie Canary Warf to bardzo kusząca propozycja. Szczerze mówiąc niewiem czy rynek warszawski by podołał takiemu dużemu napływowi powierzchni biurowych. Ja chyba bym tam widział coś niższego ale o nowatorskiej architekturze np.

całość można obejrzeć tu http://www.alsoparchitects.com/ (a teraz klikamy w kwiatuszek następnie wybieramy Big Architekture a pózniej Walsall) :)
See less See more
pod budynki powyżej 50m chyba trzeba zrobić palowanie jakiego jeszcze Polska nie widziała(tak drogie),ma na to wpływ skomplikowane warunki geologiczne(gdzies mam artykul ale nie moge znależć.........
Właścicielem tych terenów jest Elektrim ostatnio słyszałem że chcą je sprzedać czy ktoś coś wie może na ten temat
hal said:
Właścicielem tych terenów jest Elektrim ostatnio słyszałem że chcą je sprzedać czy ktoś coś wie może na ten temat
To Elektrim jeszcze istnieje ?
Istnieje Solorz przejoł go kiedy sięgnoł dna teraz toczy spór o PTC
1 - 11 of 11 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.