Nie ma ankiety, musisz wystawić jeszcze raz i dać opcję ankiety publicznej z czterema opcjami od 7-10. Jak dla mnie fajne zdjęcie i powiew świeżości na UPC
.
Chętnie posłuchałbym argumentów osób, które oceniły to zdjęcie na 8. Powaga, ciekawi mnie co spowodowało wystawienie prawie najniższej noty.
Obowiązek komentowania zbędny, myślę, ze Zapaleniec dobrze to rozwinął w swoim poście.
Dla mnie zdjęcie jest poprawne i tyle. Ani nic mnie w nim nie przyciąga, ani nie razi.Chętnie posłuchałbym argumentów osób, które oceniły to zdjęcie na 8. Powaga, ciekawi mnie co spowodowało wystawienie prawie najniższej noty.
Dał ocenę 3/4 więc do ideału trochę daleko.Sam napisałeś że to fajne zdjęcie i powiew świeżości. Nie widzę co w tej ocenie wskazuje że dałeś ocenę za prawie idealne zdjęcie.
Przecież sam dałeś "tylko" 9, a dziwisz się ósemkowiczomNie ma obowiązku komentowania - potwierdzam to. Ja jedynie poprosiłem o możliwość skomentowania, bo zawsze mnie intryguje jak można całkiem dobre zdjęcie tak zdusić do gleby swoją oceną - często tak bywa w UPC niestety
I'am the roboteste, widzę że trzeba uważać, bo wszystko co się na forum napisze, może być wykorzystane przeciwko tobie. Swoją drogą podziwiam, że takie rzeczy kojarzysz![]()
Pytanie, czy 8 jest słabą oceną. 7 i 8 są słabe a 9 i 10 dobre? Każdy trochę inaczej widzi ten niecodzienny podział i pewnie stąd często dobre zdjęcia otrzymują "zaledwie" 8.Nie robię nikomu wyrzutów, chciałem się po prostu dowiedzieć co takiego słabego jest w tym zdjęciu, bo ja chyba tego nie dostrzegam.